Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud

Museumwinkel

Kunstboeken, design en cadeau-artikelen

Museumwinkel
Museumwinkel © Siese Veenstra

Zoek je een aandenken aan je bezoek, de catalogus bij die mooie tentoonstelling of een leuk cadeautje?

De museumwinkel in het Groninger Museum heeft een gevarieerd en breed aanbod (kunst)boeken, design en luxe cadeauartikelen, geschikt voor iedere portemonnee. Veel van de in de museumwinkel verkrijgbare producten zijn ook te koop in de webshop van Cedon (Duitstalig).

Winkelen op afspraak kan vanaf 3 maart in de museumwinkel

Vanaf woensdag 3 maart is de museumwinkel weer geopend. Iedere woensdag, donderdag en vrijdag kunt u tussen 12:00 en 17:00 uur op afspraak komen winkelen. U kunt hiervoor minimaal 4 uur van tevoren een mail sturen naar:

groningen@cedon.com.

Wij sturen u een bevestiging van uw afspraak met een reserveringsnummer. U kunt zich, op de afgesproken tijd, bij de hoofdingang van het museum melden. Daar zal één van onze medewerkers u ontvangen.

Wij hanteren tijdsblokken van 20 minuten. Met het oog op de corona maatregelen mogen er twee klanten tegelijk in de winkel zijn. Kom zoveel mogelijk alleen. Daarnaast is het dragen van een mondmasker verplicht en houdt iedereen 1,5 meter afstand.

Openingstijden en contact

Vanaf woensdag 3 maart is de museumwinkel weer geopend. Iedere woensdag, donderdag en vrijdag kunt u tussen 12:00 en 17:00 uur op afspraak komen winkelen.

E-mail: groningen@cedon.com

Telefoon: +31 50 3666574

De winkel is onderdeel van CEDON Museumshops. CEDON heeft meerdere vestigingen in musea in Duitsland, waaronder het Joods Museum Berlijn, de Staatsgalerie Stuttgart en de Hypo-Kunsthalle in München. Daarnaast heeft CEDON een designshop op de luchthaven van München en in het centrum van Hamburg. De vestiging in het Groninger Museum is de eerste vestiging in Nederland.