Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Doe-opdracht 11: Een feestje in de keuken

Groninger Museum taart
Groninger Museum taart

We nodigen je uit om mee te doen met leuke doe-opdrachten die je zelf kunt uitvoeren. Elke week (op vrijdagavond) krijg je van ons een nieuwe creatieve missie, om je met verf, papier, textiel, camera en/of andere materialen mee uit te leven. Extra leuk: je kunt er mooie prijzen mee verdienen.

Hoera! Het museum gaat bijna weer open. Om dit te vieren hebben de laatste Quarentertainment-opdracht in het teken van feest gezet. De opdracht van deze week is daarom: maak een taart. En niet zomaar een taart, een taart die is geïnspireerd op het Groninger Museum. Je mag daarbinnen zelf kiezen waar je dit op baseert. Dit kan bijvoorbeeld het gebouw, een leuke herinnering of een mooie expositie zijn waar je ooit bent geweest.

Wanneer je taart af is kun je deze op social media met ons delen, maar dat is nog niet alles. De mooiste, meest originele taart mag namelijk een taartje komen eten in het heropende MendiniRestaurant met een vriend of vriendin, broer of zus, vader of moeder. Dus duik de keuken in en verras ons met jouw Groninger Museum taart!

Winnen

Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Aan het eind van elke week, op vrijdag om 12 uur, krijgen twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

Spelregels

Deel je creatie op Instagram of Facebook en tag ons er in (@groningermuseum) en gebruik de hashtags #doenenmaken, #groningermuseum. Zorg je ervoor dat je account openbaar is, dus niet achter een slotje? Of zet je foto in de comments onderaan de berichten die we over de doe-tips delen. Zo vinden we je gemakkelijk terug.

Niet op social media? Geen nood, je kunt je creatie ook mailen naar webmaster@groningermuseum.nl.

Help ik ben nog niet klaar!

Is de opdracht van die week al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun je je foto alsnog opsturen en dan plaatsen wij het op deze pagina.

Praktische informatie

Wanneer Vanaf week 21 - 22 t/m 29 mei
Waar Thuis
Taal
  • NL