Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud

Steun ons

The Tournament , Jaime Hayon, collectie Groninger Museum
The Tournament , Jaime Hayon, collectie Groninger Museum © Foto: Marten de Leeuw

Wil je ons helpen? Dankzij jouw steun kan het Groninger Museum bijzondere aankopen doen, de collectie bewaren voor toekomstige generaties, spraakmakende tentoonstellingen organiseren, investeren in talent en educatieve projecten opzetten.

Er zijn veel manieren om betrokken te blijven en ons te steunen. Krijg gratis toegang tot het museum, uitnodigingen voor besloten ledenactiviteiten, kortingen en nog veel meer.

Vriend worden

Vriendenavond

Vriend worden

Vrienden van het Groninger Museum (VVGM) voelen zich betrokken bij kunst en kunstgeschiedenis en bij de toekomst van het Groninger Museum in het bijzonder. Uw betrokkenheid betekent veel, want hierdoor kan het Groninger Museum belangrijke kunstwerken en collectiestukken aankopen en bewaren voor volgende generaties.

Voor uw bedrijf - Groninger Museum Salon

Groepsfoto Groninger Museum Salon

Voor uw bedrijf - Groninger Museum Salon

Voor bedrijven en ondernemers met hart voor Groningen en cultuur. Ga met de directeur van het museum, conservatoren, kunstenaars, vormgevers en met elkaar in gesprek en steun het Groninger Museum door donateur en lid van de Vereniging Groninger Museum Salon te worden.

Groninger Museum Club

Club Groninger Museum kick off event

Groninger Museum Club

Join the Club en kom in contact met (young) professionals uit het Noorden (circa 25 – 45 jaar). Duik samen in de kleurrijke wereld van het Groninger Museum. Met events als artist talks, private views in het depot en performances.

JuniorClub

JuniorClub

JuniorClub

Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Word lid van de JuniorClub, want daar beleef je van alles!

Eenmalig doneren

Groninger Museum

Eenmalig doneren

Steun ons met een eenmalige donatie. Elke bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. Dit kan eenvoudig en snel via onze donatiemodule die je hier vindt.

Schenken en nalaten

Mendinipaviljoen

Schenken en nalaten

Cultuur voor nu en voor later. Met een schenking of nalatenschap maak je een betekenisvol verschil. Wij kijken graag samen naar een passende bestemming.

Begunstigers

Franck Smit (Stichting Beringer Hazewinkel) en directeur Andreas Blühm

Begunstigers

Wij bedanken overheden, fondsen, stichtingen en sponsoren voor hun steun aan onze programmering en bijzondere projecten.

Neem contact op

Gebouw Groninger Museum

Neem contact op

Wij horen graag van u. Neem voor sponsoring, schenkingen, nalatenschappen of andere vormen van steun contact op met de medewerkers van afdeling Development: development@groningermuseum.nl

Nu te zien & te doen

Of je nu van oude of nieuwe beeldende kunst, fotografie, geschiedenis, erfgoed, design of mode houdt: in het Groninger Museum vind je het allemaal.

Naar de tentoonstellingen

Kun je niet naar het museum komen? Neem dan eens een kijkje in onze online tentoonstellingen.

Online bekijken

Een bezoek aan het museum met je familie of vrienden wordt extra interessant met een rondleiding door één van onze museumdocenten.

Rondleiding boeken