Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud

Steunen

Franck Smit (Stichting Beringer Hazewinkel) en directeur Andreas Blühm
Franck Smit (Stichting Beringer Hazewinkel) en directeur Andreas Blühm

Dankzij genereuze bijdragen van onze sponsoren, begunstigers, donateurs, schenkers en leden van de vriendenvereniging kan het Groninger Museum de collectie in topvorm houden, bijzondere aankopen doen, spraakmakende tentoonstellingen organiseren en educatieve projecten opzetten.

Vrienden van het Museum

Activiteiten voor Vrienden

Vrienden van het Museum

Vrienden van het Groninger Museum (VVGM) voelen zich betrokken bij kunst en kunstgeschiedenis en bij de toekomst van het Groninger Museum in het bijzonder. Uw betrokkenheid betekent veel, want hierdoor kan het Groninger Museum belangrijke kunstwerken en collectiestukken aankopen en bewaren voor volgende generaties.

Groninger Museum Salon

Groepsfoto Groninger Museum Salon

Groninger Museum Salon

Ga met de directeur van het museum, conservatoren, kunstenaars, vormgevers en met elkaar in gesprek en steun het Groninger Museum door donateur en lid van de Vereniging Groninger Museum Salon te worden.

Doneer

Iedereen zijn eigen lidmaatschap

Het Groninger Museum is voor iedereen. Gemiddeld ontvangt het museum 200.000 gasten per jaar. Om dit succes voort te zetten doen wij een beroep op u.

Hoe kan ik steunen

Met meer dan vijf miljoen bezoekers sinds de opening in 1994 schaart het Groninger Museum zich bij de meest beeldbepalende musea van Nederland. Dit kan alleen dankzij de steun van onze sponsoren.

Mogelijk gemaakt door

Dankzij genereuze bijdragen van onze begunstigers kan het Groninger Museum de collectie in topvorm houden, bijzondere aankopen doen, spraakmakende tentoonstellingen organiseren en educatieve projecten opzetten.

Mogelijk gemaakt door

Sponsoren en subsidiënten

Entreehal, ontwerp door Alessandro Mendini

Nieuwsbrief

Iedere maand verzendt het Groninger Museum een nieuwsbrief met verrassende aankondigingen, nieuwe tentoonstellingen, activiteiten, win- en weggeefacties en nog veel meer. Zo blijft je altijd op de hoogte.