Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Doe-opdracht 13: Rollende Stenen

Rollende Stenen
Rollende Stenen © Willem Kolvoort

We nodigen je uit om mee te doen met leuke doe-opdrachten die je zelf thuis kunt uitvoeren. Elke week (op vrijdag) krijg je van ons een nieuwe creatieve missie, om je met verf, papier, textiel, camera en/of andere materialen mee uit te leven.
Extra leuk: je kunt er mooie prijzen mee verdienen.

Even een frisse neus halen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor tijdens je wandeling: verzamel gladde stenen die je kunt betekenen/beschilderen/beplakken en tover ze om in jouw favoriete artiest.

Willem Kolvoort, de beroemde postermaker van Vera, ‘ontdekte’ zo alle bandleden van de Rolling Stones in het grind, maar misschien zie jij een Ariana ‘Pebble’ Grande voor je, of Marco ‘The Brick’ Borsato, Wolfgang ‘Rocky’ Amadeus Mozart of alle muzikanten van de Stone Temple Pilots. Winnaars in de categorieën volwassene en kinderen krijgen een leuke attentie thuisgestuurd.

Rollende Stenen
Rollende Stenen © Willem Kolvoort

Winnen

Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Op donderdagmiddag na 12 uur, laten we weten welke twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie krijgen toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

Spelregels

- op vrijdagmiddag plaatsen we een nieuwe opdracht op de website, Facebook en Instagram

- post je creatie altijd vóór donderdag 12 uur op Instagram of Facebook, of mail het ons.

- op vrijdagochtend maken wij bekend wie er heeft gewonnen.

Rollende Stenen
Rollende Stenen © Willem Kolvoort

Ik doe mee

Deel je creatie op Instagram met #groningermuseum of reageer op Facebook onderaan de post met de opdracht. Zorg je ervoor dat je account openbaar is, dus niet achter een slotje. Zo vinden we je gemakkelijk terug.

Niet op social media? Geen nood, je kunt je creatie ook mailen naar
webmaster@groningermuseum.nl. Zet er dan even je naam en leeftijd bij.

Help ik ben nog niet klaar!

Is de winactie al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun je je foto alsnog opsturen en dan plaatsen wij het op deze pagina.