Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Doe-opdracht 16: Tongdier

The Rolling stones- Cardiff and Pembroke Castle
The Rolling stones- Cardiff and Pembroke Castle

We nodigen je uit om mee te doen met leuke doe-opdrachten die je zelf thuis kunt uitvoeren. Elke week (op vrijdag) krijg je van ons een nieuwe creatieve missie, om je met verf, papier, textiel, camera en/of andere materialen mee uit te leven.
Extra leuk: je kunt er mooie prijzen mee verdienen.

Het Tongdier

Vind jij het logo van de Stones ook zo iconisch? Het wereld beroemde Stones-logo is ontworpen door John Pasche en ooit voor maar 50 pond verkocht aan Jagger. Nu aan jou de taak om er een eigen draai te geven. De opdracht van deze week: verwerk het tonglogo in je (lievelings) dier. Download het werkblad en ga los met kleuren, vormen, materialen en achtergronden, zodat je uiteindelijk een nieuwe diersoort overhoudt: het tongdier! De winnaars in de categorie volwassene en kinderen krijgen een leuke attentie thuis gestuurd.

Werkblad tongdier
Werkblad tongdier

Het werkblad

Maak op dit werkblad je eigen creatie!

Winnen

Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Op donderdagmiddag na 12 uur, laten we weten welke twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie krijgen toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

Spelregels

- op vrijdagmiddag plaatsen we een nieuwe opdracht op de website, Facebook en Instagram

- post je creatie altijd vóór donderdag 12 uur op Instagram of Facebook, of mail het ons.

- op vrijdagochtend maken wij bekend wie er heeft gewonnen.

Ik doe mee

Deel je creatie op Instagram met #groningermuseum of reageer op Facebook onderaan de post met de opdracht. Zorg je ervoor dat je account openbaar is, dus niet achter een slotje. Zo vinden we je gemakkelijk terug.

Niet op social media? Geen nood, je kunt je creatie ook mailen naar
webmaster@groningermuseum.nl. Zet er dan even je naam en leeftijd bij.

Help ik ben nog niet klaar!

Is de winactie al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun je je foto alsnog opsturen en dan plaatsen wij het op deze pagina.