Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Doe-opdracht 29: maak het Groninger Museum na

Groninger Museum
Groninger Museum © Melvin Jonker

Doe-opdracht 29: Maak het Groninger Museum na!

Wij zaten afgelopen dinsdag gespannen naar de persconferentie te luisteren, jij ook? Helaas zijn er nog erg weinig versoepelingen voor musea en veel andere culturele instellingen aangekondigd.

En we missen je zo! Wij missen de genietende mensen en rumoer in de gangen van ons bijzondere gebouw. Helaas is het gebouw nu alleen nog van de buitenkant te bekijken.
Spring daarom deze week in de architectenrol en maak het Groninger Museumgebouw na. Stapel bijvoorbeeld lego blokken of andere huis –tuin- en- keuken spullen op elkaar, zodat het lijkt op het gebouw van het Groninger Museum. Hoe zou jij dat doen? Zou je andere kleuren gebruiken of andere vormen? Wees creatief, maar zorg er nog wel voor dat we het bestaande gebouw er nog in herkennen. Zo ben je toch nog een beetje bij ons! Maak een foto van je creatieve creatie en stuur het op.

Esther Alssema
Esther Alssema

De spelregels en winnen

Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Op donderdagmiddag na 12 uur, laten we weten welke twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie krijgen toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

De spelregels

- op vrijdagmiddag plaatsen we een nieuwe opdracht op de website, Facebook en Instagram

- post je creatie altijd vóór donderdag 12 uur op Instagram of Facebook, of mail het ons.

- op vrijdagochtend maken wij bekend wie er heeft gewonnen.

Help! Ik ben nog niet klaar

Is de winactie al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun je je foto alsnog opsturen en dan plaatsen wij het op deze pagina.

Praktische informatie

Wanneer Vrijdag 14 mei t/m 20 mei
Waar Thuis
Taal
  • NL