Naar hoofdinhoud

Nieuwjaarsbijeenkomst voor Vrienden

Nieuwjaarsbijeenkomst voor leden van de VVGM.

Voor alle bijeenkomsten worden door het bestuur uitnodigingen verzonden met daarin informatie over de opgave. Neem naar bijeenkomsten van de VVGM de lidmaatschapspas mee.

Aanmelden

Meld je voor alle activiteiten aan via activiteitenvvgm@groningermuseum.nl of per post via Molenrecht 1, 9621 BB Slochteren. Graag met vermelding van telefoonnummer.

Ook lid worden?
Als vriend van het Groninger Museum geniet je veel voordelen. Zo ontvang je exclusieve uitnodigingen voor previews, activiteiten, excursies, lezingen en korting op entreeprijzen. Je krijgt het Groninger Museum Magazine gratis thuisgestuurd en hebt vrij toegang tot de Kunsthalle in Emden, het Horst-Janssen Museum te Oldenburg en Kunsthalle Bremen. Ja, ik word lid.

Wanneer Vrijdag 11 januari 2019
  • Vrijdag 11 januari 2019, 00:00 uur - 00:00 uur