Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Doe-opdracht 12: Ontwerp je eigen Stones platenhoes

Black and Blue
Black and Blue

We nodigen je uit om mee te doen met leuke doe-opdrachten die je zelf thuis kunt uitvoeren. Elke week (op vrijdagavond) krijg je van ons een nieuwe creatieve missie, om je met verf, papier, textiel, camera en/of andere materialen mee uit te leven.
Extra leuk: je kunt er mooie prijzen mee verdienen.

We zijn weer terug met de Quarentertainment-opdrachten. Deze keer helemaal in het teken van The Rolling Stones. De opdracht van deze week is: ontwerp je eigen Stones platenhoes. Je mag helemaal zelf bepalen hoe en met welke materialen je de hoes maakt: karton, tijdschriften, verf, textiel. Wat jij maar wilt. Of dit nu van je favoriete Stones nummer is of je lievelings LP, ook daar ben je helemaal vrij in.

Voor het gemak hebben we een sjabloon gemaakt, waarmee je de hoes in 3D kunt bouwen, maar alleen de voorkant van de plaat kan ook. Download het sjabloon hieronder.
De afmetingen van een single-hoes zijn: 18x18cm en van een LP-hoes 31,5x31,5.

Winnen

Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Op donderdagmiddag na 12 uur, laten we weten welke twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie krijgen toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

Spelregels

- op vrijdagmiddag plaatsen we een nieuwe opdracht op de website, Facebook en Instagram

- post je creatie altijd vóór donderdag 12 uur op Instagram of Facebook, of mail het ons.

- op vrijdagochtend maken wij bekend wie er heeft gewonnen.

Ik doe mee!

Deel je creatie op Instagram met #groningermuseum of reageer op Facebook onderaan de post met de opdracht. Zorg je ervoor dat je account openbaar is, dus niet achter een slotje. Zo vinden we je gemakkelijk terug.

Niet op social media? Geen nood, je kunt je creatie ook mailen naar
webmaster@groningermuseum.nl. Zet er dan even je naam en leeftijd bij.

Help ik ben nog niet klaar!

Is de winactie al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun je je foto alsnog opsturen en dan plaatsen wij het op deze pagina.