Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

UNFRAMED: Queertour

Queertour Groninger Museum
Queertour Groninger Museum

Queertour - Pride editie

Sluit aan bij de Pride editie van de Queertour. In de maand augustus is het Pride feest in Groningen. Tijdens deze speciale Queertour leg je een route af door het hele museum en bezoek je zowel tijdelijke als vaste tentoonstellingen, maar dan vanuit een Queer perspectief. Inclusie, diversiteit, solidariteit en identiteit staan hierbij centraal.

UNFRAMED Tours
Beleef kunst op een nieuwe manier of met een ander perspectief tijdens onze UNFRAMED rondleidingen in het Groninger Museum. Doe in augustus mee met onze succesvolle Queertour. Tijdens de Pride editie van de Queertour bezoek je tentoonstellingen Unzipped en Nymphenburg. Beiden worden bekeken door de LGBTQIA+ lens.

Waar & Wanneer

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus zijn er Queertours. Op beide dagen worden twee Queertours gegeven. De eerste start om 13:00 uur en de tweede om 15:00 uur. De tour op zaterdag 19 augustus om 15:00 uur is de enige tour in het Engels. De overige Queertours worden gegeven in het Nederlands tijdens Pride weekend.

Koop ticket

Bestel nu je ticket voor de Queertour online. Selecteer eerst jouw type museumticket (bijv. volwassene of museumkaart). Bij de volgende stap kun je de tour selecteren en een tijdslot kiezen. Tot slot, betaal jouw tickets.

Prijs
Een ticket voor de Queertour kost €4,50 excl. museumticket.

Pride in Groningen

Op 18 & 19 augustus vindt de Pride in Groningen plaats, één van de meest kleurrijke evenementen van het jaar! Laat je tijdens de Pride onderdompelen in de kleurrijke wereld van het Groninger Museum.