Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud

Catering - Café Groninger Museum

Het Groninger Museum Café staat garant voor een heerlijke catering. Zo kunt u kiezen voor een lunch of vergader- en borrelarrangementen of voor een culinaire invulling op maat.

Onderstaande prijzen zijn per persoon, inclusief BTW. Deze arrangementen worden klaargezet in de zaal, selfservice. Indien u bediening wenst, zullen er servicekosten (minimaal 1 uur, € 38,40 per uur) in rekening worden gebracht.

Koffiearrangementen

Koffie en thee met carrot cake € 7 *
Koffie en thee met museumtaartje € 7 *
Koffie en thee met pastéis de nata € 6 *
* prijs p.p. Inclusief BTW

Luncharrangement

Lunch 1: In buffetvorm. Mix van belegde zuurdesembroodjes en wraps. Hierbij zijn handfruit, biologische melk, karnemelk en sappen ter beschikking. € 12,75 *
Lunch 2: In buffetvorm. Mix van belegde zuurdesembroodjes en wraps. Geserveerd met verse seizoenssalade en soep van de dag. Hierbij zijn handfruit, biologische melk, karnemelk en sappen ter beschikking. € 17,25 *
* prijs p.p. Inclusief BTW

Beide lunches zijn mogelijk in een mix van vlees/vis/kaas, vega of veganistisch. Bijvoorbeeld: zuurdesembrood met pompoenhummus, feta-kaas en spinazie of en grilled veggies spinaziewrap met gegrilde groenten, kruidenkaas en noten.

Vergaderarrangement of kinderfeestje

Vergaderingen: kannen koffie en thee met tafelwater en kleine lekkernijen zoals pastéis de nata of cannolis. € 8,75 *
Kinderfeestjes: ranja met muffins € 3,50 *
* prijs p.p. Inclusief BTW

Voor alle overige wensen zoals een diner of een borrel maken wij graag een invulling op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen:
Vermaat Catering B.V.
+31 50 525 33 26
museumcafe@vermaatgroep.nl