Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Doe-opdracht 14: Style the Stones

The Rolling Stones Unzipped
The Rolling Stones Unzipped © Siese Veenstra

We nodigen je uit om mee te doen met leuke doe-opdrachten die je zelf thuis kunt uitvoeren. Elke week (op vrijdag) krijg je van ons een nieuwe creatieve missie, om je met verf, papier, textiel, camera en/of andere materialen mee uit te leven.
Extra leuk: je kunt er mooie prijzen mee verdienen.

Ben je net als wij ook zo gefascineerd door de kleurrijke en flamboyante outfits van The Rolling Stones? Dit is je kans om zelf zo’n gaaf kledingstuk te ontwerpen! Download de paspop en het gezicht van je favoriete Stones lid. Print, knip, plak en ontwerp je eigen kleding stuk. Ga bijvoorbeeld los met veren, glitters of kleur het voorbeeld in. Winnaars in de categorieën volwassene en kinderen krijgen een leuke attentie thuisgestuurd.

Winnen

Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Op donderdagmiddag na 12 uur, laten we weten welke twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie krijgen toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

Spelregels

- op vrijdagmiddag plaatsen we een nieuwe opdracht op de website, Facebook en Instagram

- post je creatie altijd vóór donderdag 12 uur op Instagram of Facebook, of mail het ons.

- op vrijdagochtend maken wij bekend wie er heeft gewonnen.

Ik doe mee

Deel je creatie op Instagram met #groningermuseum of reageer op Facebook onderaan de post met de opdracht. Zorg je ervoor dat je account openbaar is, dus niet achter een slotje. Zo vinden we je gemakkelijk terug.

Niet op social media? Geen nood, je kunt je creatie ook mailen naar
webmaster@groningermuseum.nl. Zet er dan even je naam en leeftijd bij.

Help ik ben nog niet klaar!

Is de winactie al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun je je foto alsnog opsturen en dan plaatsen wij het op deze pagina.