Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Nieuwsbericht

Groninger Museum verwelkomt 100.000ste bezoeker voor Gianni Versace Retrospective

woensdag 19 april 2023
100.000ste bezoeker Gianni Versace Retrospective
100.000ste bezoeker Gianni Versace Retrospective

Op woensdag 19 april 2023 ontving het Groninger Museum de 100.000ste bezoeker voor de tentoonstelling Gianni Versace Retrospective. Lineke Strating-Everts (69) uit Zwartsluis was samen met haar kleindochter de gelukkige. Zij werden bij binnenkomst verrast door algemeen directeur Andreas Blühm met een bos bloemen en de catalogus over de tentoonstelling.

Mevrouw Strating-Everts bezocht het Groninger Museum samen met haar driejarige kleindochter Sara-Yin. Het was niet de eerste keer dat ze samen een bezoek brachten aan het museum. Eens in de veertien dagen past Lineke op Sara-Yin. Samen gaan ze vaak een dagje weg, waarbij de Museumkaart die mevrouw Strating-Everts heeft goed van pas komt. Ze nam haar kleindochter deze keer mee naar de kleurrijke tentoonstelling Gianni Versace Retrospective. Iets waar Sara-Yin erg blij van wordt, want ze is gek op musea.

Over Gianni Versace Retrospective
Met Gianni Versace Retrospective brengt het Groninger Museum de carrière van de excentrieke Italiaanse modeontwerper Gianni Versace, een van de meest invloedrijke couturiers ooit, tot leven. In de kleurrijke, gewaagde en emotionele tentoonstelling neemt het museum de bezoeker mee in een wereld van extravagante kleding en uitbundige catwalkshows, waarin mode, pop en design op spectaculaire wijze samenkomen.

Laatste kans
Bezoekers die de tentoonstelling nog willen zien moeten snel zijn. Gianni Versace Retrospective loopt bijna ten einde. De tentoonstelling is nog tot en met zondag 7 mei 2023 te bezoeken.

Deze tentoonstelling is niet officieel, noch geautoriseerd door of verbonden aan Gianni Versace S.r.l. en/of de familie Versace.