Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Persbericht

Harm Grooten nieuwe Manager Finance & Business control

dinsdag 5 september 2023
Harm Grooten
Harm Grooten © Siese Veenstra

Per 1 september 2023 is Harm Grooten gestart als Manager Finance & Business control bij het Groninger Museum en Museum aan de A. De twee musea willen meer gaan samenwerken om zo elkaar te versterken. De positie van Manager Finance & Business control is in het licht van deze samenwerking nu gezamenlijk ingevuld. Grooten is financieel eindverantwoordelijk voor beide musea.

Grooten (Haaksbergen, 1979) studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte de afgelopen jaren in de bouwsector waar hij zich bezighield met de verbetering van de financiële informatievoorziening en financieel projectbeheer. Daarvoor was hij in diverse functies en bedrijven verantwoordelijk voor de financiële informatievoorziening en het optimaliseren van processen.

‘’Mijn doel bij het Groninger Museum is om ervoor te zorgen dat we, op een zo eenvoudig mogelijke manier, over alle noodzakelijke gegevens beschikken die nodig zijn om goed te kunnen sturen en risico's adequaat af te kunnen dekken,’’ aldus Harm Grooten.


Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, PR en Marketing:
050 3666512 - pr@groningermuseum.nl