Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Prikkelarme openstelling

Voor iedereen met een prikkelgevoeligheid

Philip Starckpaviljoen, Groninger Museum
Philip Starckpaviljoen, Groninger Museum © Foto: Erik en Petra Hesmerg

Een prikkelarm museumbezoek

Tijdens de prikkelarme openstelling kun je de vaste collectie en de tentoonstelling Nymphenburg x Groninger Museum met zo min mogelijk omgevingsprikkels bewonderen. Hierbij laat het museum een beperkt aantal mensen toe. In de tentoonstellingszalen wordt de verlichting gedimd en geluiden en muziek uitgeschakeld. Er worden meerdere stoelen in de tentoonstellingszalen geplaatst en het is mogelijk om een opvouwbare kruk te lenen. Daarnaast creëert het museum een speciale rustruimte.

De aanwezige medewerkers stellen zich gastvrij en toegankelijk op. Zij zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen of het bieden van hulp. De medewerkers kunnen je adequaat en kalm begeleiden. Ook is er een museumdocent op zaal die vragen kan beantwoorden. Download ook de voorbereidigingsflyer en ontdek wat je te wachten staat.

Wanneer: maandag 19 juni 2023
Tijden: inloop tussen 14 en 16 uur
Kosten: € 5 + gratis museumentree
Aanmelden via boekingen@groningermuseum.nl

Reserveer je plaats

Meld je aan via boekingen@groningermuseum.nl onder vermelding van je naam, de activiteit en met hoeveel personen je wilt deelnemen. Tickets kosten € 5 + museumentree (voor de collectietentoonstellingen gratis t/mt 21 januari). De kosten kunnen op de dag zelf in het museum worden betaald.

Praktische informatie

Wanneer Maandag buiten reguliere openingstijden
Waar Collectiezaal
Prijs € 5 + museumentree
Taal
  • NL
  • EN
  • DE