Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Lees onze cookieverklaring

Naar hoofdinhoud
Overzicht
Activiteit

Quarantaine doe-tips!

Elke week een nieuwe creatieve opdracht voor thuisblijvers

Zelf doen en maken
Zelf doen en maken © Foto: Siese Veenstra

Doe mee!

We nodigen je uit om mee te doen met leuke doe-drachten die je zelf kunt uitvoeren. Elke week krijg je van ons een nieuwe creatieve missie, om je met verf, papier, textiel, camera en/of andere materialen mee uit te leven. Extra leuk: je kunt er mooie prijzen mee verdienen.

Bekijk de opdrachten onderaan deze pagina.

Spelregels
Fotografeer je creatie, deel het op Facebook of Instagram, tag ons (@groningermuseum) en sluit je aan met de hashtags #doenenmaken & #groningermuseum zodat we je creatie kunnen vinden. Zorg je ervoor dat je account niet achter een slotje zit? Zodra ze binnenkomen delen we ze hier en op Facebook en laten we het weten op Instagram stories.
Niet op social media? Geen nood, je kunt je creatie ook mailen naar webmaster@groningermuseum.nl.

Winnen
Bij elke nieuwe doe-opdracht kun je een leuke attentie winnen. Aan het eind van elke week, op vrijdag om 12 uur, krijgen twee inzendingen, één in de categorie volwassenen en één in de categorie kinderen, een leuke attentie toegestuurd. De winnaars vind je dan op deze pagina.

Help ik ben nog niet klaar!
Is de opdracht van die week al afgelopen, maar vind je de opdracht toch nog leuk om te doen, dan kun foto alsnog een foto opsturen en dan plaatsen wij jouw creatie op deze pagina.